Фахівці розкрили таємниці останнього посіву овочів в цьому сезоні. Про це розповідає телеграм-портал щоденник дачника. Сад і город.

В кінці жовтня і початку листопада сонце стає все менше, а темний час доби збільшується величезними темпами. Проте, ще не пізно посадити самі морозостійкі сорти овочів.

  • Петрушка-звичайна листова, Іринка, Верейська, Феліція;
  • Салат листовий-Гоген, запал, Кук, Санжин, Удача, Смарагдовий гігант, Морозко рубіновий, Сантін;
  • Салат качанний-Крупнокочанний, Берлінський жовтий;
    Кріп-ароматний букет, Грибовський, Зелений пучок, російський гігант;
  • Шпинат-Жірнолістний, Велетенський, Пума Р, Рембрандт Р, Рембор;
  • Щавель-Крупнолистний, Нікольський, Малахіт, Чемпіон;
  • Цибуля на зелень-Шекспір , криголам, Радар, Сибір;
    Редис-спека, Моховський, ранній червоний, Родос, рожево-червоний з білим кінчиком.

Посадка растений. Фото: Seldon.

Зазначимо, що до кінця листопада в Україні очікуються снігові опади, але, найімовірніше, це відбудеться в Карпатах. Точно сказати, коли це станеться, експерт не може. Сьогоднішня погода знаходиться в нормальних межах для цього періоду, хоча трохи відрізняється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.

Як повідомляв портал Знай.ІА, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами

Також Знай.ІА писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн