У середу, 28 жовтня в ефір вийшла фінальна серія першого сезону серіалу "Моя улюблена страшко". Там глядачі дізналися, чим завершилася історія відносин між Настею Глушко і її босом. Однак, глядачів цікавить інше, чи буде другий сезон.

У фінальній серії показали, як змінилася героїня з першої серії, і це так зване проміжне перетворення головної героїні.

Хоч зовні вона мало змінилася, внутрішньо стала відчувати себе впевненіше, хоча раніше собі такого дозволити не могла.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

По всій видимості, більш істотний апгрейд буде показаний у другому сезоні, і історія поставлена на паузі в моменті, де у Насті і її боса почався роман, і його наречена Яніна про все дізналася.

При цьому, у своїх stories Ірина Поплавська відразу зазначила, що вона не знає чи буде другий сезон, і якщо буде, то коли теж невідомо. І це незважаючи на те, що сюжетні повороти все на це вказують.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

Нагадаємо, що серіал вийшов на екрани в кінці серпня, і це аналог Колумбійського серіалу "Я - Бетті, поганенька". В українській версії Анастасія Глушко, головна героїня, ніколи не славилася зовнішніми даними, і на новій роботі їй дають прізвисько "Страшко".

Незважаючи на це, вона знаходить собі подруг, і закохується в свого боса, який почав проявляти до неї увагу. Спочатку все було через суперечку, але, потім у нього прокинулися справжні почуття.

Чим продовжиться історія-невідомо, адже саме на цьому перший сезон і закінчується.

Нагадаємо, Марина, Настя, Оля, або може Яніна: кого в "Моя улюблена Страшко" найбільше не люблять глядачі

Як повідомляв Знай.uа, "Страшко" Ірина Поплавська святкує 25-й день народження

Також Знай.uа писав, Настя Глушко і Макс Бондаренко з "Моя улюблена Страшко" прокоментували чутки про свій роман