На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений визволенню України від фашистських загарбників.

Він нагадав, що від тією буремної пори минуло вже 77 років.

«77 років тому нацистських окупантів було вигнано з української землі. Вічна пам'ять усім, хто віддав за неї життя! Вічна слава всім її захисникам!», - йдеться на офіційній сторінці очільника держави.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Президент також вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні, поклавши квіти до вічного вогню у Києві.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Нагадаємо, щорічно 28 жовтня в Україні відзначається день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території нашої держави.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Відзначати цей день як святкову дату почали в 2009 році з ініціативи Президента України Віктора Ющенка. З нагоди святкової дати вітають ветеранів Другої світової, влаштовують концерти та виствки військової техніки.