Один з найбільших українських державних банків "Ощадбанк", в якому більшість пенсіонерів отримують свої законні виплати, продовжує "робити нерви" своїм клієнтам. Цього разу мешканка української столиці підняла "дрібну" тему, але дуже важливу.

Справа в тому, що у відділенні банку, що по вул. Маршала Конєва зажадали комісію в 50 грн за обмін монет в загальній сумі на 20 грн.

Важливо зазначити, що мова йде про монети, які вже виведено з обігу. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

Монети, скріншот: YouTube
Монети, скріншот: YouTube

"Хотіла обміняти монети, що скупчилися (в сумі 20 гривень) на купюру. Виявила цікаві факти. Монети, виведені з обігу, змінюють (і для фіз. осіб) тільки якщо число монет одного номіналу кратно 10.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Монети, не виведені з обігу, можна поміняти лише сплаитивши комісію в розмірі як мінімум 50 гривень, незалежно від обмінюваної суми. Касир запропонувала викинути цю дрібницю, мовляв, метушні багато, прибутку жодного.

Відразу зрозуміло, як наш Нацбанк і Ощадбанк виховують ставлення до національної валюти. Після 6 хвилин очікування відповіді від оператора колл-центру залишила цю спробу.", - пише українка.

Відгук клієнтки "Ощадбанку", фото: Minfin
Відгук клієнтки "Ощадбанку", фото: Minfin

Раніше повідомляли, українець поскаржився на роботу "ПриватБанку": "Нав'язали кредит без мого відома".

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк відбирає карти інших банків і вражає поясненням: "Висловили співчуття".

Знай.uа писав, як не потрапити в неприємності з фальшивими купюрами: інструкція Нацбанку.