У мережі розповіли історію Єлизавети з міста Дніпро. Вона прийшла на проект "СуперМама", де розповіла, як отримала роль в серіалі "Школа" завдяки колишньому чоловікові.

Про це стало відомо завдяки розповіді самої Лізи. Вона вирішила поділитися цією інформацією з іншими мамами, і вони були в шоці від цього.

Як виявилося, потрапила Єлизавета в серіал не через акторські здібності, і не завдяки кастингу. Все через те, що її колишній чоловік заніс гроші, і вона відразу ж отримала роль вчителя фізкультури.

@_p0pcorn__

#супермама #серіалшкола #школа

♬ оригінальний звук - СТБ🍿

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я була в такій ролі. Це був подарунок мого колишнього чоловіка" - розповіла дівчина, паралельно показуючи дівчаткам фрагмент з серіалу.

Вона заплатила для того, щоб взяти участь, однак на питання, чи платили їй там гонорар - вона вирішила не говорити, але, найімовірніше все, що вона звідти взяла - Популярність.

Після цього дівчина ніде більше не знімалася, і на цьому Акторська кар'єра Закінчилася.

Нагадаємо, що серіал "Школа" вийшов на екрани ще в 2017 році, і з моменту виходу притягував глядачів по всій країні щовечора до телевізорів. Вийшло всього три сезони, після чого було прийнято рішення закрити серіал.

Однак, не так давно була інформація, що зйомки планують продовжити, але, тепер актори будуть не школярами, а студентами. Правда це чи ні, а також коли чекати продовження - поки що не відомо.

Нагадавши, Карпачов пояснив батькам, чому дитина їм бреше

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Карпачов пояснив, чи варто давати дитині кишенькові гроші

Також Знай.uа писав, Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину