Під Верховною Радою України зібралися голі активістки з вимогами скасувати "тарифний геноцид".
Про це повідомляє UBR.ua.
Так, стало відомо, що в Києві під стінами Верховної Ради 26 жовтня пройшла акція громадської організації "Захист звичайних людей". Учасники мітингу вимагали припинити "тарифний геноцид населення".

Акція під Радою, фото UBR.ua
Акція під Радою, фото UBR.ua

"Негайно скасувати тарифи на всі комунальні послуги і перевести гроші за рахунками за газ, гарячу і холодну воду, електроенергію", – зачитав вимогу спікер заходу.

Акція під Радою, фото UBR.ua
Акція під Радою, фото UBR.ua

Після цієї промови чоловіка, дівчата у віночках зняли з себе верхній одяг. Оголені тіла учасниць акції були розмальовані, їх одразу помітили правоохоронці. Поліцейські підійшли до активісток і накинули на них одяг, який ті тримали в руках.

У процесі виникла невелика сутичка з іншими активістами, які захищали голих мітингувальників.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Акція під Радою, фото UBR.ua
Акція під Радою, фото UBR.ua

В цей час, інші учасники акції протесту стояли з плакатами "Стоп тарифний геноцид", "душогуби – геть". Варто відзначити, що правоохоронці затримали учасниць акції, які оголилися на публіці.