Протягом останніх кількох днів в Україні фіксують десятки тисяч нових випадків covid-19.

На 21, 22 і 23 жовтня 2021 року припадає 22 415, 23 785 і 23 229 випадків, відповідно. Зокрема, захворює близько двох тисяч дітей і сотні медпрацівників. У зв'язку з цим ситуація погіршується в окремих областях — вже відомо, що в "червоній" зоні знаходяться Херсонський, Запорізький, Одеський, Дніпропетровський, Донецький і сумський регіони.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

З вівторка, 26 жовтня, до списку приєднаються Миколаївська та Рівненська області. Київ поки знаходиться поза жорсткими обмеженнями. Але в зв'язку з цим в інтернеті з'являється все більше і більше Дуже дивних нових видів послуг.

Люди пропонують особистий супровід в магазин, фітнес-клуб, кінотеатр, ресторан, автобус і літак. Хтось готовий скупитися за іншу людину в будь-якому супермаркеті. Це, на думку авторів цих оголошень, може зацікавити тих, хто відмовляється вакцинуватися проти коронавірусу, і може випробувати проблему зі входом в будь-який з супермаркетів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Люди біля поїзда, скріншот: Youtube
Люди біля поїзда, скріншот: Youtube

"Скуплюся за вас в будь-якому магазині Дніпра (правий берег). Великий досвід в покупках, знаю як вигідно скупитися. Контроль закупівлі у відеорежимі. Є сертифікат про повну вакцинацію. Оплата 100грн/год+проїзд. За попереднім записом, в терміновому порядку - за домовленістю. Телефонуйте, на найближчі три дні залишилося небагато місць", - пише один з них в описі послуги.

Послуги на локдауні, скріншот: Instagram
Послуги на локдауні, скріншот: Instagram

Послуги на локдауні, скріншот: OLX
Послуги на локдауні, скріншот: OLX

Послуги на локдауні, скріншот: OLX
Послуги на локдауні, скріншот: OLX

Нагадаємо, українцям знову світять масові скорочення через локдаун: хто може втратити роботу

Як повідомляв "Знай.ua", Україна залишили в "зеленій" зоні ЄС: коли можуть закрити кордони для заробітчан і туристів

Знай.ua писав, українці застрягли на залізничних вокзалах через нові правила перевезення: спішно роблять щеплення