Стало відомо про те, що принц Вільям разом зі своєю дружиною Кейт Мідділтон з'явилися на публіці на дорогому електромобілі. Пара вирішила стежити за трендами і екологією, тому, віддали перевагу такому транспортному засобу.

Про це повідомляє британське видання Daily Mail, де і розповіли всю інформацію про цей автомобіль.

Справа в тому, що принц Вільям і його дружина Кетрін прибули на церемонію вручення Earthshot Prize, і привіз їх спорткар Audi RS e-tron GT. Вартість такого автомобіля перевищує 140 тисяч доларів, ч то в перекладі на українські гривні - чотири мільйони.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, Фото Instagram Duke and Duchess of Cambridge
Кейт Міддлтон і принц Вільям, Фото Instagram Duke and Duchess of Cambridge

Вибрали вони найкрутіший автомобіль для того, щоб відвідати першу церемонію вручення Earthshot Prize. Премія дається За заслуги в галузі захисту навколишнього серед.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Audi RS e-tron GT це одна з кращих версій електричного седана, і побудований він на базі ще одного люксового електрокара, про який мріє кожен - Porsche Taycan.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: The Sun
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: The Sun

Журналісти відзначили, що купити такий не можуть навіть заможні англійці, так як доводиться стояти в черзі не менше, ніж півроку, але, по всій видимості, для Королівської сім'ї було зроблено виняток.

Принц Вільям, фото: Instagram
Принц Вільям, фото: Instagram

Знімки з церемонії з'явилися в мережі вже через кілька годин, і вони швидко поширилися по мережі. Виглядає пара чудово, а спорткар на тлі надає додаткової атмосферності кадрам.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, майже як свекруха: Кейт Міддлтон приміряла легендарний образ принцеси Діани

Також Знай.uа повідомляв, принц Вільям готується до порятунку Землі, поки Гаррі Кращий "просто так": "Відображає мою теорію"

Як повідомляв портал Знай.ua, сцена зі "смертю" Меган Маркл обурила громадськість: повторила долю принцеси Діани