Відомий актор Генрі Голдінг, який зіграв у популярному фільмі "Шалено багаті азіати", показав, як прогулюється зі своєю маленькою дочкою. Відповідні фото і відео опублікувало видання People.

«Lyla is loving the "Daddy mobile!"(Лайла обожнює " тато-мобіль!")", - підписали повідомлення на сторінці видання.

На фото - Генрі, до спини якого прикріплений зручний рюкзак для перенесення немовляти. У конструкції є навіть дах від сонця і дощу, а ніжки дитини можна відкрити, щоб йому було не жарко в рюкзаку.

Судячи з відео, дівчинка не відчуває ніякого дискомфорту - їй подобається пересуватися верхи на татовій спині.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«He is so dang happy and loving being a daddy! (Він так чертовски щасливий і любить бути татом!)", "This is the best hiking pack (це найкращий похідний рюкзак)", "Oh my. What a beautiful man. (О боже. Який гарний чоловік)", "What a cool dad . . . and dear baby!!! (Який класний тато. . . і милий малюк!!!)», - захоплюються шанувальники зірки.

Додамо, що Генрі Голдінг - англо-Малайзійський актор, модель і телеведучий. Довгий час він вів шоу про подорожі на BBC, пізніше завоювавши популярність завдяки ролі у фільмі «Шалено багаті азіати».

Нагадаємо, Катерина Репяхова залишила Віктора Павлика і маленького сина заради своїх забаганок

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов показав, як пощастило Каті Осадчій: жінки оцінять

Знай.ua писав, багатодітний Анатолій Анатоліч "втік" від дружини в гараж