У Верховній Раді пропонують ввести обов'язкову психіатричну експертизу для депутатів і чиновників. Депутати вже готують відповідний законопроект.

Верховна Рада, кадр з відео
Верховна Рада, кадр з відео

Таку пропозицію озвучили в партії "За майбутнє".
Так, стало відомо, що нардепи пропонують ввести обов'язкову психіатричну експертизу. При цьому всі кандидати на виборчі посади, включаючи нардепів та інших чиновників, повинні проходити обов'язковий психіатричний аналіз перед своїм призначенням, щоб потім не було "соромно".

Верховна рада. Фото: Liga.net.
Верховна рада. Фото: Liga.net.
Верховна рада. Фото: Liga.net.


Таку позицію озвучили депутати, згадавши витівку нардепа зі "Слуги народу" Галини Третьякової, яка прокоментувала смерть їх колеги, як "мінус один ворог".

"Ми повинні невідкладно передбачити зобов'язання всіх кандитатів на виборні посади, в тому числі і народних депутатів України та інших державних діячів перед своїм призначенням повинні проходити психіатричний аналіз, психіатричний огляд. Я вважаю, щоб потім не було соромно перед депутатським корпусом і всією Україною", — зазначив депутат Тарас Батенко від партії "За майбутнє".

Нагадавши, що кандидат у нардепи від" Слуги народу " Сергій Козир заявив про застосування проти нього брудних технологій. Передвиборча боротьба на 184 окрузі в Херсонській області триває.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
Раніше Знай писав, що скандальну Галину Третьякову за хамство можуть позбавити депутатського мандата. Оцінкою її висловлювання про загибель 33-річного нардепа Антона Полякова займеться профільний комітет