Вже зовсім скоро весь світ на кілька днів зануриться в атмосферу сучасного міжнародного свята — Хеллоуїна.

День Всіх Святих щорічно відзначається 31 жовтня, але ж сходить він до традицій древніх кельтів на території сучасних Північної Ірландії і Великобританії. Однак з часом це свято перетворилося більше на розвагу, ніж щось містичне, потойбічне і страшне.

Хелловін, фото: youtube
Хелловін, фото: youtube

Традиційно в цей день, на території США, діти ходять по домівках і випрошують солодощі, дорослі влаштовують костюмовані вечірки і змагаються в тому, хто крутіше створить хелловінську атмосферу і підбере кращий наряд.

Але чоловік, про який піде далі мова, зайшов трохи далі за інших, тому зайнявся декоруванням автомобіля, який в темний час доби буде здатний налякати будь-кого.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Хеллоуїн 2020: куди піти у Києві, фото - Рexels
Хеллоуїн 2020: куди піти у Києві, фото - Рexels

"Думаю, що варто застрибнути в новий тренд на Хеллоуїн для автомобілів! Спочатку вимірюю! Далі вирізаю! Всі витратні матеріали з супермаркету, коштують до 5 доларів! Виглядає просто нереально, фантастика! Все зроблено! Я сподіваюся, що ця стрічка зможе впоратися зі швидкістю 220 миль на годину! Пора приковувати зуби до машини! Кінцевий результат!", - пише американець в 40-секундному відео з демонстрацією крутої тачки.

Нагадаємо, жінці довелося виправдовуватися перед копами через "труп" у дворі: "Позбавтеся від нього"

Як повідомляв "Знай.ua", японський робот-вовк навчився відганяти ведмедів від великих міст, справжній жах мешканців лісу

Знай.ua писав, "Танці з зірками" рознесли божевільні клоуни і відьми: пекельний шабаш на телебаченні