Молода дівчина Варя Кучук розповіла про сексуальне насилля над нею в 4 роки. За словами оповідачки, насильником був родич - чоловік сестри її бабусі.

Молода дівчина поділилася своєю історією про те, як її з 4 років ґвалтував родич. У розмові вона розповіла про те, як все почалося, про реакцію мами та тітки й про наслідки дитячої травми. Дівчина вважає, що проблему треба робити видимою, говорити про це, щоб подолати її.

За словами дівчини, вона довіряла родичу і не могла й уявити, що хтось з дорослих може чинити щось неправильно. З 4 років він брав її за руку і водив у свій дім, зачиняючись з дитиною у маленькій кімнатці. Так тривало до 7 років.

Варя Кучук, кадр з відео
Варя Кучук, кадр з відео

Варя Кучук розповідає, що їй було соромно через те, що з нею відбувалося і вона не могла нікому розповісти. Тим більше спершу все було дуже схоже на якусь гру, за словами дівчини.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

А розкрилося все у день, коли гвалтівник намагався завести за руку у дім її 4-річного кузена. Саме цей момент побачила тітка і зупинила його. Крім того, доросла жінка також пригадала подібні моменти зі свого дитинства.

Варя Кучук, кадр з відео
Варя Кучук, кадр з відео

На жаль, дізнавшись про ситуацію, мама дівчинки фактично нічого не зробила, пояснивши свою бездіяльність тим, що "це ж член нашої сім'ї". Варя зізнається, що тоді дуже хотіла почути від мами, що це більше ніколи не повториться і насильник понесе відповідальність.

Крім того, дуже важливо дитину запевнити у тому, що вона ні в чому не винна. Тому що діти схильні саме так трактувати подібні ситуації. "Ні, з тобою все добре, це що трапилося жахливо і ми розберемося з цим", - саме ці слова вона найбільше хотіла почути.

Нагадаємо, українці обурені холодом у садочках, діти мерзнуть "на бурульку": "Простіше відправити на дистанційку, ніж платити за газ". У дитячому садочку батькам малюків запропонували принести у навчальний заклад обігрівач

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно". Батько учня поскаржився на "ситні" обіди, які отримують діти у шкільних їдальнях.