Практично щотижня з усіх обласних центрів України з'являються все нові і нові відео, на яких відображені водії маршрутки.

Вони тільки й вміють "вражати" громадян своєю культурою спілкування і хамською поведінкою. Наприклад, в Дніпрі водій маршрутки просто відмовився везти жінку з інвалідністю і заявив, що сидячих місць для пільговиків в той момент не було. А в Києві водій маршрутки №200к не прийняв у підлітка посвідчення багатодітної сім'ї, яка дозволяє безкоштовно користуватися громадським транспортом і побив його за нецензурну лексику на свою адресу.

Дніпровська маршрутка, фото: Telegram
Дніпровська маршрутка, фото: Telegram

Зараз водій теж перейшов на образи на адресу пільговика, яких хотів проїхати в транспорті безкоштовно.

На слова українця, що пільги ще ніхто не відміняв і він відмовляється платити за проїзд, маршрутник заявив: "Та мені нсрать, що ти говориш. Ти сів у транспорт і будеш виконувати правила перевезення пасажирів. Г*ндон конч*нний".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Маршрутник, скріншот: Telegram
Маршрутник, скріншот: Telegram

"А потім відоси з побиттями цих водіїв, і вони з такими еблами безневинними стоять, типу "блін напали пасажири, я просто їхав🥺", "Ось такий водила не випустив дитину без оплати на потрібній зупинці, тільки тому, що у дитини було посвідчення багатодітної сім'ї (проїзд безкоштовний). Водій привіз дитину 12 років до кінцевої і сказав хлопцеві-дзвони бате", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, водій маршрутки відмовився везти жінку з інвалідністю через брак місць: "Вона сама провокує"

Як повідомляв "Знай.ua", озвірілий водій побив 17-річного хлопця за "подорож на три літери": "Цирк за 10 грн"

Знай.ua писав, маршрутник накинувся на пасажира з інвалідністю: "На весь салон..."