Українець звинуватив працівників "Нової Пошти" у крадіжці. Він заявляє, що посилка була розкрита, а поріз хтось заліпив білою наклейкою.

Про це Євген написав на сайті відгуків України.


Так, чоловік розповів, що замовив спортивний костюм, який складався з худі і штанів. На Новій пошті посилку він не перевірив, а по приходу додому помітив, що там тільки худі. При цьому на пакеті був помітний проріз, який просто заклеїли білою наклейкою.

Посилка, фото з "otzyvua"
Посилка, фото з "otzyvua"

"Продавець відправив костюм, в результаті прийшло тільки худі. Забрав посилку не перевіривши, при відкритті пакету побачив, що на ньому є поріз і він заліплений білою наклейкою ( тобто посилка була розкрита). При перевірці не знайшов штанів. Це що за свавілля? Одне злодійство, ніякої гарантії що повернуть все в цілісності і взагалі що повернуть. Більше ніколи не буду користуватися вашими послугами", - сказано в повідомлення.

Варто відзначити, що компанія Нова пошта поки ніяк не відреагувала на цей інцидент. Так що невідомо, хто залишив проріз на посилці працівники компанії доставки або ж сам продавець костюмів.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, з Києва до Одеси Новою Поштою: екстремал запхав себе в коробку заради лайків і запарився

Раніше Знай писав, що нова пошта змінює графік роботи з наступного тижня: 14 жовтня розтягнеться аж 4 дні

Також Знай повідомляв, що Нова пошта пообіцяла доставляти посилки, не виходячи з під'їзду: що зміниться для клієнтів. "Нова пошта" повідомила про нововведення