Стало відомо про інцидент, який стався в Одесі. Жінка віддала свого сина в коледж, але, він не зміг там вчитися. Гроші ніхто повертати не планує.

Новий пост був опублікований на сторінка "Чорний список Одеса", де регулярно з'являються скарги на ті чи інші підприємства і магазини. Цього разу дісталося коледжу.

Справа в тому, що хлопчик поступив в Одеський Корпоративний комп'ютерний коледж, який знаходиться на вулиці Мельницькій 24,А.однак, як розповідає мама в своєму повідомленні, він там не може вчитися за станом здоров'я, і вони відразу ж вирішили забрати документи.

Після підписання договору було сплачено суму за навчання у розмірі 6 тисяч гривень. Після заяви про відрахування через стан здоров'я вона попросила повернути ці кошти, але, повернули тільки частину-4 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скарга на заклад, фото: скріншот
Скарга на заклад, фото: скріншот

"Вважаю, що 2000гривен, це цілком прийнятна сума, яка покриває витрати, двох тижнів в цілому, які ми відвідували цей коледж. Думаю це справедливо вирішити питання таким шляхом. Але сьогодні отримала на свою заяву відмову. Йти в суд?- це довгий процес! Як в такому випадку чинити? Порадили написати в ваш паблік )" - йдеться в повідомленні Ірини Кримської.

У коментарях користувачі почали давати поради стосовно всього цього.

"Вчіться Дистанційно! У чому проблема?";

"Ще ніхто не повернув гроші у держави а ваші витрати на суд будуть вище ніж сума повернення";

"Написати заяву на відрахування і з того дня вважається, що дитина не вчиться, до моменту відрахування або відходу в академвідпустку, оплата нараховується";

"Забувши";

"А що в договорі написано? Ви читали пункт на тему розірвання?".

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше У Міносвіти зізналися, що робитимуть з новим шкільним меню: "роками не займалися..."

Як повідомляє портал Знай.uа Викладач української Олександр Авраменко вибачився за випадкову "полуничку" у підручниках: "сам знайшов"

Також Знай.uа писав, що Рада звільнила школярів від обов'язкової атестації, ЗНО буде за бажанням