У мережі показали дуже цікаве відео для автолюбителів. На відеофайлі можна побачити, як чоловіки зібралися і поїхали за покинутими радянськими автомобіль, щоб їх "оживити".

Відповідне відео розмістили на YouTube-каналі "Олег Соболєв", повідомляють Hyser.

Один чоловік вирішив показати своє дуже цікаве життя. Можна побачити, як він зі своїми друзями поїхав забирати старі і прогнилі "Запорожці", щоб їх знову завести і проїхатися.

Варто відзначити, що дуже багато автолюбителів підписано на канал Олега Соболєва. Вони активно спостерігають за його всіма відеороликами, щоб подивитися на різноманітні експерименти.

Потрібно підкреслити, що відео з "запорожцями" виявилося досить цікавим. Люди, які беруть у ньому участь, – справжні майстри своєї справи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Численна аудиторія, яка подивилася даний Відеоролик, не забула про себе нагадати і почала залишати відгуки під публікацією Олега.

"Зверху зліва Варіатор під котушкою запалювання. Перемкнуть викруткою. і дати-запуск! (часто спіраль згорала). Система як і на М -412 / 408 москвичі", " удачі, Олег) Волга у Сани-бомба))", " Давайте хлопці, я в вас вірю!!! Буде весело"," красені так тримати, молодці"," Ура, я чекав"," як ніби там побував отмосфера у вас супер", " придатний контент під'їхав. Пора чайник гріти!))) ", "ми брали Запорожець який 30 років простояв в гаражі я тепер всім кажу потрібно ставити тільки новий акебе інакше якщо акебе Старий то Запорожець може не завестися навіть і з штовхача", "ти не отруївся, ти переїв їх", "Круто", "Мужик красива живе", "заводять хе. за щоку, а мотор запускають! Сенс крутити стартером півгодини? Подивіться поплавкову камеру, виставите запалювання, свічки прожарити.... Як говоритися не знаєш броду, не суйся в воду!",- залишають відгуки користувачі Мережі.

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, Знай.uа писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому