У маленькому містечку Теребовля, що на Тернопільщині, живе справжня принцеса. Вона за рік підкорила не один подіум міста, області та країни. Звуть її Соня Кацимон і за рік занять в модельній школі дівчинка досягла чималих висот.

Як воно-отримати такий титул? "Це було неймовірно, дуже красиво! Я зустріла безліч друзів, відчувала себе дійсно принцесою. На фіналі мені наділи корону, і я була дуже рада: так про фінал конкурсу "Міні Міс Принцеса України" розповідає дівчинка, пишуть у новинах Тернополя.


Принцеса, яку визнали всюди

Соня зацікавилася моделінгом всього рік тому, проте вже встигла поборотися не за одну нагороду. Серед тих, що дівчинка отримала - це і "міні Принцеса Тернопіль«, і» міні міс Західної України«, і» Міні Міс Україна«, звідки Соня повернулася з нагородою»Золото Талант".

Однак найзначнішим досягненням юної моделі є титул "Міні Принцеса України«, що дає можливість отримати їй титул»Міні Принцеса Всесвіт".



Чим захоплюються сучасні принцеси?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Соня захоплюється танцями, тому з легкістю стає кращою в демонстрації талантів на конкурсах.
Мама дівчинки розповідає, що для дівчинки немає складних викликів: «у фіналі конкурсу» міні Принцеса України " треба було вмістити танець в одну хвилину, при цьому показавши всі вміння. І Соня з цим впоралася, адже раніше займалася гімнастикою, а зараз – танцями».

Фотосесії-це ще одна справа, від якого Соня отримує велике задоволення. Дівчинка брала участь у фотосесіях відомих дизайнерів, співпрацювала як з тернопільськими студіями, так і з Андре Таном, виступала на Odessa Fashion Week.



А як же дитинство?

Мама Соні розповіла, що її часто запитують, чи не важко дівчинці. Але Мар'яна Кацимон пояснює, що маленькій принцесі все, що вона робить, приносить задоволення. Соня постійно прагне до нового, відвідує цікаві зйомки і проекти. Дівчинка стала дуже комунікабельною, освоює нові знайомства і постійно знаходиться в атмосфері чогось прекрасного.
Крім того, в серці маленької принцеси є місце для благодійності.
"Ми організували збір коштів для Максимчика з діагнозом СМА, дочка дуже серйозно поставилася до цієї справи, плануємо і далі організовувати такі акції і залучати більше людей": розповіла мама Соні.


Побачити Париж або стати нотаріусом?

З юною моделлю розмовляти дуже приємно, дівчинка активна і комунікабельна.
"Я дуже пишаюся своєю нагородою за перемогу, це дуже красиве кольє. А вихід в пишних сукнях я запам'ятаю на все життя!": Розповіла Соня.
Щодо мрії на найближче майбутнє-це отримати титул "Міні Принцеса Всесвіт" і побачити Париж у всій красі. Посерйозніла дівчинка, коли її запитали ким вона хоче стати, адже вибрала для себе професію нотаріуса.

Побажаємо юній леді успіхів і перемог на світовому модельному конкурсі.

Дивіться також: рахуємо та вивчаємо кольори.

Нагадаємо, раніше Натіля Орейро приміряла образ фатальної красуні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Моніки Белуччі підкорила світ природною красою.