Володимир Зеленський ветував закон про легалізацію криптовалюти. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

5 жовтня українським президентом був повернутий закон" про віртуальні активи", який передбачає, в тому числі, легалізацію криптовалюти.

У даному законі, який був прийнятий Верховної Ради, передбачається регулювання ринку криптовалют. Їх повинні здійснювати різні державні органи в залежності від виду віртуальних активів. Також законопроект передбачає створення нового органу центральної влади.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський зазначив, що дані заходи занадто Витратні для держбюджету. Президент запропонував, щоб віртуальними активами займався вже існуючий регулятор — Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський повернув до Верховної Ради зі своїми пропозиціями Закон «про віртуальні активи» (законопроект № 3637), який народні депутати ухвалили 8 вересня 2021 року
, - повідомляє прес-служба президента.

Нагадавши, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма". Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото. Найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage.