У Санкт-Петербурзі відбулося вінчання представника дому Романових і дочки італійського посла. Пара спробувала зробити торжество за дореволюційними канонами.

Пара повінчалася в Ісаакіївському соборі і це було перше за сто двадцять років королівське весілля на території Росії, передає портал marieclaire.

Йдеться про Георгія Романова, який носить титул великого князя, а також дочки посла Італії Ребекки Вірджинії Беттаріні. Цивільна церемонія одруження відбулася в Хамовницькому РАГСі в столиці Росії.

Під час же релігійного одруження пара прибула в Ісакіївський собор. На нареченій була тіара Chaumet, спеціально виготовлена до урочистого дня, а кільця замовили у Faberge.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Діадему стилізували під Російський кокошник. Конструкцію зробили тонкою і невагомою, що дозволило й бути схожою на вітрило, який торкнув морський бриз.

Того ефекту майстри змогли досягти завдяки техніці fil-couteau (в перекладі — «найтонший ніж»), в якій виконаний каркас прикраси з білого золота.

Вибір ювелірної прикраси був, ймовірно, невипадковий. Адже Chaumet був офіційним ювелірним домом Наполеона і імператриці Жозефіни на початку дев'ятнадцятого століття.

Відзначимо, що також у нареченого на костюмі помітили дивні плями.

Нагадавши, Біллі Айліш зробила це просто на капоті машини: все через "любовний лист". Біллі Айліш креативно нагадала про себе

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Полякова, Дорофєєва, Боржемська, Гросу, Саніна, Лижичко позмагалися за кращу фігуру: "Битва сталевих пресів". Знаменитості позмагалися за кращий прес

Також " Знай.ІА " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події