Традиційно 1 жовтня відзначають міжнародний день людей похилого віку. Це свято вчить нас, як важливо поважати та берегти рідних старшого віку.

Аби захистити своїх батьків від негараздів та хвороб можна у цей день помолитися за них. Ці дві сильні молитви здатні подарувати їм заступництво та захист від всіх негараздів. Важливо, аби слова молитви ви промовляли з вірою та перед образами, саме тоді вони матимуть найбільшу силу та будуть здатні творити дива.

Молитва, фото gettyimages
Молитва, фото gettyimages

Молитва за батьків

Добрий Боже! Твоїй опіці доручаю моїх батьків. Своїм Провидінням дивися за ними. Благослови їхній труд, підтримуй їхнє життя. Уділи їм благодаті завжди бути з’єднаними з Тобою. Помнож їхню віру, уповання на Тебе і любов серця; нехай у Тобі знаходять справжній мир.

Допоможи мені постійно пам’ятати і активно допомагати батькам, щоб я міг (могла) їм віддячити за блага, отримані від них.

Батькам нашим належить слушний відпочинок, а все ж таки вони турбуються про нас постійно. Подай їм, Боже, спокійний вечір життя та будь із ними, щоб не почувалися самотньо. Продовж дні їхнього життя, додай сил і надії, а колись дай осягнути вічну нагороду на небесах. Амінь.

Молитва у церкві, кадр з відео
Молитва у церкві, кадр з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Молитва за батьків

Всемилостивий Боже! Дякую Тобі за моїх батьків і за все те добро, що Ти мені дав через них. Вони виховали мене, навчили любити Твої святі заповіді та ненавидіти гріх. Я їх люблю й хочу завжди шанувати їх.

Благослови їх, Господи, усяким добром та довгим і щасливим життям, борони від злого, дай їм силу перемогти всі труднощі. Дай, щоб вони на старості дочекалися потіхи від своїх дітей, і передусім від мене, а по смерті прийми їх і мене до Небесного Царства. Амінь.

Господь, під покровом крил Твоїх

Бережи батьків моїх.

Віддай заслужену нагороду

За їхню любов і доброту.

Нагадаємо, потужні сіморонські замовляння на зцілення: добірка ритуалів. Добірка Сіморонівських ритуалів для зцілення

Раніше Знай писав, свято Воздвиження Хреста Господнього: як провести цей день і що категорично заборонено робити. Що можна і не можна робити цього дня

Як повідомляв портал Знай, сорокоуст в Церкві за здравіє і упокій: за кого категорично не можна замовляти цю молитву