У Харкові щосили обговорюють зламаний паркан. Вся справа в тому, що розвалена конструкція знаходиться якраз навпроти величезного флагштока, встановленого до Дня прапора в рамках всеукраїнської акції. Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Харків».

"Якось так вийшло, що на установку найвищого Прапора України гроші знайшлися, а на ремонт паркану навпроти — ні», - пишуть автори поста, публікуючи фото паркану.

ДО РЕЧІ, флагшток в Харкові не тільки найвищий, але і один з найдорожчих – на старті будівництва його оцінили в 21 млн грн. Гроші виділяли навпіл - з державного та міського бюджетів, повідомляє Медіа Група «Об'єктив».

Фото: "Х * * вий Харків"
Фото: "Х * * вий Харків"

Фото: "Х * * вий Харків"
Фото: "Х * * вий Харків"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: "Х * * вий Харків"
Фото: "Х * * вий Харків"

"Так це різні бюджети фінансування», «більше того, один державний, інший муніципальний», «Так само, як і на ремонт доріг у дворах», «Напевно, тому що день прапора є, а дня паркану Немає», «Цей паркан був у такому стані, що вже кілька років як повинен був впасти, все повз ходжу і дивуюся його стійкості», - пишуть місцеві жителі.

"Тому що не було Указу Зеленського на лагодження паркану, а на установку флагштока до 30 річниці був», «у зоопарку паркан норм, не падає. Решта паркани і не паркани зовсім", "питання " знавцям", скільки годин простоїть зруйнований шматок? Хоча " новина "точно в тему сюжету "Раїся 24". Скабєєва знає про що тріпати язиком", - додають інші.

Разом з тим, паркан вже нібито встигли поправити.

"Так вранці вже стояли, ремонтували", - говорить один з коментаторів.

Нагадаємо, що львівські молодята вразили українців цинічною фотосесією, мережі киплять

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові вандали "осквернили" урни

Також, Знай.uа писав, що у центрі Києва відрізали голову відомому італійцю