Стало відомо про інцидент, який стався в Приморському краї, що в Російській Федерації. Місцеві жителі вирушили в ліс на грибами, але потім опинилися на дереві рятуючись від тигра.

У соціальних мережах з'явилося відео зустрічі грибників з тигром. Автори говорять про те, що це сталося в селі Соколівка Лазівського району.

Грибники відійшли приблизно на один кілометр від села, і раптом у лісі побачили тигра. Місцеві розгубилися, і відразу почали шукати місце, де ж сховатися. Довелося залазити на дерево, де вони прибули близько сорока хвилин. Весь цей час агресивний хижак ходив навколо дерева і гарчав. Незважаючи на те, що він бачив своїх потенційних жертв, спроб залізти на дерево він не робив.

Далі він просто пішов далі гуляти лісом.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Глава району Юрій Мосальський повідомляє, що на щастя після цієї зустрічі з тигром ніхто не постраждав, і людям вдалося дістатися додому в цілості й схоронності, але, запам'ятають вони цей похід за грибами явно надовго.

Тигр, скріншот із відео
Тигр, скріншот із відео

Він також зазначив, що найімовірніше тигр був не особливо налаштований нападати на людей, адже, якби він хотів це зробити, то явно знайшов би спосіб, а у людей не було б шансу на порятунок.

При цьому, для спокою місцевим найкраще носити з собою фальшфейер.

Фахівці відзначають, що в подібних випадках найкраще буде придушити в собі паніку, і тихо спробувати сховатися з місця, щоб дика тварина вас не помітила.

Тигр, кадр з відео
Тигр, кадр з відео

Якщо ви розумієте, що це зробити неможливо, спробуйте як в цьому випадку видертися на дерево в безпечне місце.

Нагадаємо, на Львівщині сталася НП, там сусідський пес покусав 8-річного хлопчика.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі бійцівський пес породи Стаффордширський тер'єр накинувся на дитину

Також портал Знай.uа писав, що під Одесою розгорілася справжня драма через смерть собаки.