Стало відомо про інцидент, який стався на території Російської Федерації. 55-річний чоловік з Астрахані помер після того, як показав трюк із заковтуванням змії.

По інтернету почало стрімко поширюватися відео, де чоловік з Астрахані вирішив показати фокус, і заковтував живу змію. У нього вийшло зробити це двічі, однак, третій став фатальним.

Його вжалила Рептилія за язик, через що він і помер. Даний фокус в місцевості далеко не новий. Їм часто балуються місцеві жителі, а також в такий спосіб було прийнято дивувати туристів. Все в більшості випадків закінчується благополучно, але, тут не пощастило.

При цьому, зазвичай все використовують безпечних вужів, але, у чоловіка в руках була степова гадюка. Вона отруйна, але небезпечна тільки для комах. На людей їх отрута не так діє. Конкретно в цьому випадку причиною смерті стала алергічна реакція.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Змія, фото: Facebook
Змія, фото: Facebook

Трапився трагічний інцидент у середу, 22 вересня. У 55-річного чоловіка, котори і показував фокус, раптово почався набряк Квінке. Лікарі прибули на місце, і всі сили поклали на те, щоб його врятувати, але, нічого не вийшло. Він помер після невинного фокусу.

Фото: Змія, відео
Фото: Змія, відео

Фахівці застерігають не повторювати даної дію самостійно, адже, ніколи не знаєш, чим це може закінчитися. Всі експерименти і фокуси повинні бути виконані професіоналами.

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку. Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили в природне середовище проживання.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.ua писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.