Купуючи продукти харчування, потрібно бути гранично обережними. Адже в них іноді можна виявити все, що завгодно. Один з таких випадків стався в Дніпропетровській області, скаржаться Передплатники спільноти "Чорний список» в "Телеграмі".

На цей раз покупцям гречаної крупи в мережі "АТБ" попалася деталь від механізму.

"Варили гречку ТМ #Розумний_Вибір. Після приготування, помітили шматок металевої деталі. #АТБ на вул. 8-го Березня, 3. Слобожанське, Дніпропетровська область", - пише автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Знайдену в пачці деталь швидко впізнали-це виявився блок-контакт від магнітного контактора.

"Це презент від виробника. Бонус, так би мовити", "Це акція... купуй гречку - збери... ну, що вийде», «додатковий вміст заліза, бонус+ за колишньою ціною. А їм ще щось не подобається«, "У крупах чого тільки немає-витрати процесу збору і зберігання«, "Купуй гречку - збери вимикач, в наступному сезоні - розфасовані по пакетиках чоботи і електрик", - пишуть в коментарях.

Багато хто дивується, як можна було крупу не перебрати і не промити перед варінням.

"Крупу треба перебирати (відмінна штука для дрібної моторики). Навіть якщо вона продається в красивому запаяному пакетику", "Перед варінням її треба промити, перемішуючи пальцями, і під час цього процесу повинні знайтися сторонні об'єкти (але взагалі-то вони знайдуться ще раніше при перебиранні)», «треба, як наші бабусі, перебрати гречку перед варінням», «Взагалі не розумію, як можна не помити крупу? У ній же стільки пилу і бруду!", - обурюються українці.

Нагадавши, що Євген Клопотенко зробив з кавуном таке, що на голову не налазить: гості оближуть тарілки. Клопотенко поділився рецептом незвичайного салату з кавуном

Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.