Стало відомо про те, що Володимир Зеленський відреагував на новину про замах на свого помічника Сергія Шефіра. Президент України записав ролик у Сполучених Штатах Америки, де зараз тільки настає ранок.

Новий ролик був розміщений в його особистому Telegram-каналі, а також у Instagram, де він регулярно сповіщає громадян про всі важливі новини в країні.

Прес-секретар президента заявив, що Володимиру Зеленському вже доповіли про те, що на його помічника рано вранці було скоєно замах. Він пообіцяв, що скоро відреагує, і ось, відповідь вже доступна для загального огляду.

У своїй заяві Володимир Зеленський зазначив, що зараз знаходиться в Нью-Йорку, де за місцевим часом 6 годин ранку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Шефір залишився живий, а ось водій був серйозно поранений, і зараз він знаходиться в лікарні. На місці розстрілу працюють співробітники правоохоронних органів, які ввели план "Перехоплення".

"Хто за цим стоїть, скажу відверто - не знаю. Поки що. Які це сили - можуть бути внутрішні, або зовнішні. Але, не вважаю їх силами, так як передавати мені привіт пострілом з лісу в автомобіль мого друга - це слабкість. А ось відповідь буде сильною" - говорить Володимир Зеленський у своїй офіційній заяві.

Президент також зазначив, що хто б не хотів цим чогось добитися, на фортецю їх команди це ніяк не вплине.

Сергій Шефір і Володимир Зеленський, 1 News
Сергій Шефір і Володимир Зеленський, 1 News

Нагадаємо, що даний інцидент стався рано вранці, 22 вересня. Сергій Шефір їхав на роботу, як раптом, його автомобіль почали розстрілювати. Всього було випущено понад 10 куль, але, на щастя, чоловік ніяк не постраждав. Найбільше дісталося його водієві.

У Міністерстві внутрішніх справ вже встигли відреагувати на даний інцидент, залишивши повідомлення в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, на радника Зеленського Сергія Шефіра напали і поранили: водій у тяжкому стані

Як повідомляв портал Знай.ua, Малайзійці накинулися на українського легкоатлета за "золото" на Паралімпіаді в Токіо

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського просять заборонити продаж землі в Україні.