У Великобританії чоловік придбав будинок, але незабаром в стіні натрапив на незвичайне послання з минулого.
Про цю історію розповіло видання Daily Mail.
Так, стало відомо, що британець купив будинок, але незабаром в його стіні знайшов моторошну ляльку з записочкою. Відзначається, що лялька сиділа в маленькому плетеному кріслі з написаною акуратним почерком запискою в руці.
У записці лялька нібито описувала людей, які жили в цьому будинку раніше, і що нібито вона жорстоко розправилася з ними.

Фото:liverpoolecho.co
Фото:liverpoolecho.co

"Спасибі, що звільнив мене. Мене звуть Емілі. Мої початкові власники жили в цьому будинку в 1961 році. Вони мені не сподобалися, тому їм довелося зникнути. Все, що вони робили, це співали і веселилися. Це було огидно. Я вибрала для них смерть, так що я сподіваюся, що у тебе є ножі. Сподіваюся, ти добре спиш", - сказано в записці.

Фото:liverpoolecho.co
Фото:liverpoolecho.co

На вигляд, лялька і записка не виглядають старими. А ріелтор, який продав британцеві будинок, запевнив, що п'ять років тому в будинку робили ремонт. Ймовірно, хтось із минулих мешканців вирішив так пожартувати над новими господарями будинку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще