Стало відомо про інцидент, який стався в Одесі. Місцеві жителі все частіше почали скаржитися на таке цвітіння як амброзія, і просять з ним розібратися.

Новий пост був на сторінці "Чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook, де регулярно кожен бажаючий може висловити про будь-яку проблему, яка є в місті. Будь це заклад, супермаркет, проблеми з транспортом і так далі.

Цього разу автор поста Юлія Георгіївна вирішила висловитися на тему амброзії. Вона не розуміє, що має взагалі статися, щоб вона зникла з вулиць міста Одеса. Служби, які відповідають за ліквідацію даного цвітіння не діють, або ж проводять роботи лише для галочки, які не допомагають.

Амброзія, фото: Facebook
Амброзія, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На кадрах, які були опубліковані в мережі видно, що в цьому році амброзію ще жодного разу не косили, хоча це передбачено, і повинні робити близько 2 разів на рік.

Амброзія, фото: Facebook
Амброзія, фото: Facebook

"П.С. для розумників, які роздають поради - виривати самостійно - відповідаю: Я вириваю амброзію самостійно навколо свого багатоповерхового будинку і, якщо є час, де проходжу і бачу амброзію - також намагаюся вирвати її з коренем. Але я не можу ліквідувати амброзію по всіх вулицях/районах міста - це не моя робота" - сказано в повідомленні під постом.

Амброзія, фото: Facebook
Амброзія, фото: Facebook

На фотографіях видно, що цвітіння дійсно багато, і люди з алергією змушені страждати.

Нагадаємо, що у Львові навала комарів: як не стати жертвою кровососів, прості правила

Раніше портал Знай.ua писав, що ці продукти здатні вбити вашого улюбленця: справжня отрута з холодильника

Також портал Знай.ua повідомив, що три контрольні ознаки, які допоможуть врятувати життя: повинен знати кожен