У недалекому минулому Сергій Багаліка був співробітником Нацполіції, патрулював вулиці Києва і стежив за порядком, а тепер він одним з перших серед українських чоловіків скористався законодавчими нововведеннями і оформив офіційний декрет для батька.

Боротьбу зі зловмисниками патрульний проміняв на догляд за сином Тимофієм, якому у вересні виповнюється рік. Тепер же Сергій разом з сином Тимофієм прийшли в студію до ведучих і вони разом збирали валізу дитини в першу закордонну подорож. Зараз сімейство вже в Італії і встигли поспілкуватися зі студією на прямому зв'язку звідти.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій день" на каналі 1+1, який вже доступний в мережі YouTube.

Сергій Багаліка також встиг поспілкуватися з відомим телеведучим Олександром Педаном, який прийшов на ефір зі своєю дорослою донькою. Варто зазначити, що з обличчя Сергія Багаліка, який зараз на відпочинку в Італії, не сходила позитивна посмішка, також він зазначив, що в літаку найспокійнішим був його зібраний син Тимофій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сергій Багаліка в cтудії 1+1, скріншот: YouTube
Сергій Багаліка в cтудії 1+1, скріншот: YouTube

Нещодавно журналісти писали, що Сергій готує, годує, прибирає, грає, змінює підгузники, а також збирає на прогулянку - і все це майже одночасно. Батько Сергій Багалик свою декретну відпустку відпрацьовує по повній. У нього навіть є блог #татоможевсе. Тут Сергій розповідає як організувати перший День народження малюка, брати в першу подорож і з чого складається графік сучасного тата.

Раніше повідомляли, українські зірки в номінації на премію "батько року": Добринін, Яма, Решетник та інші.

Як повідомляв Знай.uа, українцям покажуть новий фільм" господар": у головних ролях Ольга Сумська та Богдан Бенюк.

Знай.uа писав, фільм "Дюна" від натхненника "Володаря кілець": сюжет, персонажі та історія самого довгоочікуваного Фентезі.