У мережі набирає обертів новий тренд. Дівчата почали відрощувати бороди, і хвалитися "бородатими " фото в соцмережах.

Соцмережі просто вибухнули новим трендом на жіночі бороди. Спочатку дівчата голять обличчя станками для гоління, щоб волоски стали більш жорсткими, а потім хваляться тим, яку ж бороду їм вдалося відпустити. Деякі дівчата голяться так, щоб волосся покривали щоки.

Новий тренд, фото з відкритих джерел
Новий тренд, фото з відкритих джерел

Тренд виявився порятунком для деяких представниць прекрасної статі. Через особливості організму їм навіть не потрібно хапатися за бритвені верстати – волосся на обличчі і без того ростуть жорсткими і помітними. І тепер таким дівчатам не потрібно соромитися і терміново позбавлятися від волосся, яке росте не там, де вони не хотіли б його бачити. Тепер їм навіть простіше за інших слідувати моді, головне – не забувати ретельно доглядати за своєю стильною борідкою.

Мода на жіночі бороди виявилася зухвалою і викликає. Модниці відрощують бороди самої різної довжини і форми. Хтось зупиняється на невеликій, але помітній щетині, а хтось відрощує досить довге волосся на обличчі. Хтось залишає волосся тільки на підборідді, а хтось прагне зробити так, щоб волосся покривали і підборіддя, і щоки. Густі, рідкісні, темні, русяве – фото можна знайти на будь-який смак.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У соцмережах реакція на такий образ виявилася неоднозначною. Частина користувачів захоплюється сміливістю дівчат і оцінює красу і гармонійність образу, інші вважають таку витівку обурливою, недоречною, некрасивою і переконані, що бороди на жінках бути не повинно.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розстебнула всі гудзики і оголила пишні груди

Також "Знай.иа" писав, що дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з малятком на руках згадала дитинство

Як повідомляв портал "Знай.иа", Максим Галкін різко помолодшав слідом за Аллою Пугачовою