У четверг, 16 вересня, очікується сонячна і суха погода практично на всій території країни, лише в деяких західних областях прогнозують дощі з грозами. Температура повітря трохи знизиться, але залишиться як і раніше комфортною.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +19 до +26 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +8 до +12 градусів.

У центральних областях температура вдень від +19 до +22 градусів, вночі – від +6 до +10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +17 до +21 градусів, а вночі – до +11.

У східних регіонах - вдень від +17 до +23, вночі – від +6 до +10. На півдні температура повітря - від +22 до +25 градусів вдень, нічна – до +16 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Погода на 16 вересня, фото Укргідрометцентр

"Дощі ще не наважилися зірвати вересневу прекрасну погоду - суха переважить скрізь. У Києві в четверг обіцяють сонце і тепло, до +19 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 16 вересня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святих Домни і Василини Великої. 16 вересня було прийнято "прибирання рухляді в будинку", щоб придбати благополуччя на осінь. За старих часів в цей день спостерігали за мурашниками: якщо мурахи спорудили собі великі купи до осені, то слід готуватися до суворої зими.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження