У Полтавській області автобусна зупинка в центрі міста більше схожа на діряве «решето». Про це написали в телеграм-спільноті «Чорний список».

"Позорище, а не зупинка. P. S. здається зупинку "Центр" пора перейменовувати в "Діряву". Кременчук, Полтавська область", - пише автор повідомлення.

На фото видно, що дах зупинки вже не виконує свого головного призначення – оберігати голови людей від сонця або дощу. Замість цього в центрі навісу зяє величезна діра.

"Нам же обіцяли "місто без околиць» ось маємо", "Нормальне таке позорище«, "Не переживайте, скоро і її знесуть, і поставлять скляну напів-зупинку«, "Ого, а я і не помічав", - дивуються місцеві жителі в коментарях.

Скрін, "чорний список"
Скрін, "чорний список"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ви не шарите в мистецтві... Це інсталяція«, "А що з нею не так? начебто все, як повинно бути. Це якби відремонтували, тоді потрібно було б дивуватися", "Короїди в місті", - жартують деякі.

"А на зупинці "Політех" яка убога і страшна зупинка...", "Поставлять нову, поб'ють скла,обоссут кути, графіті колгоспні за*бенят. Так що це наш рівень-мати такі зупинки", - впевнені інші.

Нагадаємо, що Харківський водій тролейбуса довів пасажирів до білого напруження: "я почув звук запальнички"

Як повідомляв портал Знай.ua, у маршрутці п'яний чоловік накинувся з кулаками на жінку з дитиною через місце: "невиховані!"

Також Знай.ua писав, що в Україні з'явилася парковка для "оленів": "завжди зайнято"