Вже півтора року школярі по всьому світу змушені вчитися більшу частину часу онлайн. Багато світових компаній підхопили ініціативу, і почали створювати корисні інструменти, які стануть в нагоді для навчання під час пандемії.

Однією з таких стала компанія Google. Досить складно сьогодні надати всім викладачам і учням всі ресурси, які їм необхідні для впевненого повернення в школу.

Google Workspace for Education пропонує всім прості інструменти, які постійно стають тільки краще і зручніше у використанні.

У своєму новому матеріалі представники Google дали кілька порад, як найкраще використовувати найпопулярніші програми-Google Клас, Google Meet, Google форма. Вчителям також набагато простіше з використанням даних інструментів, адже в такий спосіб вони краще взаємодіють з класом, і найголовніше - середовище для навчання безпечне.

Ось, наприклад, можна використовувати інтерактивні контрольні списки в документах. Організація завдання стає в такий спосіб ще простіше. При цьому, там відразу можна відзначити людей, призначити завдання, і додавати самі файли з Диска. Коли завдання виконано-відзначайте галочкою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Програми Google, фото: скріншот
Програми Google, фото: скріншот

Також, можна зробити завдання в рази цікавіше, якщо використовувати для цього віртуальну дошку Jamboard. Там є віртуальні наклейки для учнів, і можна коментувати те, що відбувається в режимі онлайн.

Всі документи, таблиці та презентації можна демонструвати в режимі онлайн. Це значно полегшує спільну роботу. Незабаром ця функція буде доступна і для користувачів Education Plus.

Програми Google, фото: скріншот
Програми Google, фото: скріншот

В Google Meet є спеціальна функція, яка дозволяє задавати учням питання і давати відповіді. Це миттєва зворотний зв'язок допоможе отримати нові знання ще простіше.

Для того щоб заощадити час можна розміщувати одне і те ж завдання відразу в декількох класах. У списку справ можна стежити за прогресом учнів, а спеціальний календар допоможе розпланувати весь навчальний графік.

Незалежно від того, як ваш навчальний процес буде виглядати в цьому році, команда працює над тим, щоб зробити цифрові інструменти простіше і корисніше для всіх.

Нагадаємо, раніше школярів без масок вигнали з класу і "замурували" в спортзалі: в ролі наглядача поставили охоронця.

Як повідомляв портал Знай.ua, українським батькам нагадали про небезпеки дороги до школи: "тренуйте дітей".

Також Знай.ua писав, що школярі розбили могили на кладовищі і влаштували шабаш, батьки дадуть відповідь сповна.