Стало відомо про чергову схему обману, яку використовують Аферисти в мережі. Як цього разу злочинці намагаються розвести українців на великі гроші.

Новий пост з'явився в Telegram-каналі "Чорний список", де регулярно користувачі сповіщають українців про будь-яку небезпеку. Будь це продукти в супермаркетах, неякісне обслуговування, або ж ось такі афери в мережі.

Автору даного поста написав користувач з ніком Юрій Тимченко. Представився він як адміністратор спільноти "Віддам Даром", і завдяки щасливому випадку виявилося, що користувач виграв ноутбук, але щоб його забрати потрібно виконати пару нескладних на перший погляд дій.

Потрібно було дати особисту адресу, ім'я прізвище, заплатити за страховку від різних пошкоджень близько 200 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли ноутбук прийде до власника, то гроші пообіцяли повернути.

При цьому, відразу в повідомленні пішли докази, чому це не кидалово. Юрій Тимченко писав, що йому немає сенсу обманювати всього на 200 гривень, і він не хоче потрапити до в'язниці.

Схема обману, фото: скріншот
Схема обману, фото: скріншот

"І знову про шахраїв. Схема розлучення дуже стара, і текст цей гуляє по інтернету багато років, але ледачі аферисти продовжують ним користуватися, навіть не змінюючи орфографічних помилок. P.S. Кожен пункт "гарантії" прям віє переконливістю. #Павлоград, Дніпропетровська область" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал Знай копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також Знай писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя