Клієнти фінансових підприємств все частіше почали скаржитися на якість послуг. Цього разу скарга від незадоволеного клієнта прилетіла на ПриватБанк.

З'явився відгук на порталі Мінфіну, де регулярно з'являються різні скарги на ті чи інші підприємства. Найчастіше вони пов'язані з неякісним обслуговуванням.

Цього разу жінка також вирішила розповісти про свій неприємний досвід з фінансовою установою. Клієнткою Приватбанку вона була з 2008 року, і завжди всім радила його, як самий адекватний. Однак, в результаті в один день обпеклася.

Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот
Скарга на ПриватБанк, фото: скріншот

Справа в тому, що банк наклав арешт на її рахунок, навіть незважаючи на те, що туди приходять аліменти, Допомога по безробіттю, і так далі. Згідно із законом ці кошти заборонено стягнути.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Протягом 10 місяців це банк користується моїми грошима, в результаті закрив Виконавець виконавче провадження, і вуаля, чекайте поки ми отримаємо постанову і протягом 3 днів ми можливо зможемо зняти арешт. А Цікаво, що ж як блокувати то за дві хвилини, а як зняти, то три дні? З якого хрону я повинна чекати свої гроші, поки ви на них заробляєте. Буду на Вас скаржитися куди тільки можна. І закрию всі рахунки " - сказано в повідомленні.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Поки що ніякої офіційної відповіді від банку не надходило. Чим закінчилася ситуація-невідомо.

Нагадаємо, раніше "ПриватБанк" запідозрили в прихованих платежах, 900 грн пішли в нікуди - "вас попереджали"

Як повідомляє портал Знай.uа "Одна зграя": клієнтка "Приватбанку" чотири рази заплатила за неіснуючий товар-ніхто не питав

Також Знай.uа писав, що ПриватБанк заблокував рахунок бізнесмена, позбавивши його всього: втратив 600 тисяч на рівному місці