У Києві запропонували зробити окремі метро як для чоловіків, так і для жінок. Дана ідея буде висунута на голосування в "Громадському бюджеті 2022".

Суть ідеї в тому, щоб з п'яти вагонів метро зробити один для жінок, а інший для чоловіків. Це повинно дати пасажирам можливість вибору, чи хочуть вони їхати з представниками своєї статі або в загальному вагоні, передає портал Коментар.

Вагони вирішили розфарбувати в рожевий і блакитні кольори.

неможливість деяких людей перебувати поруч з людьми іншої статі через релігію. Деяким жінкам некомфортно перебувати поруч з чоловіками через страх домагання. Сублімація
, - повідомляється в описі ініціативи.

Експертною комісією та робочої групи міськради було винесено негативний висновок. Зазначається, що ця ініціатива порушує статтю двадцять чотири Конституції України, за якою не може бути привілеїв за ознаками статі, а також інших ознак.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Києві таксист накинувся на пасажирку і викинув на асфальт: "запропонували промокод замість компенсації". Водій служби таксі Bolt грубо і жорстоко обійшовся зі своєю клієнткою. Водій викинув жінку з машини і почав бити.

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат. У Росії впав і розбився літак, на борту якого знаходилися парашутисти.

Також портал Знай.uа писав, що на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.