Вересень-місяць вже підходить до середини. Літо вже позаду, але тепло все ще гріє українців і обіймає сонечком при будь-якій можливості.

Проте, до жовтня вже потрібно готуватися як і фізично, дістаючи теплі речі з шаф, так і внутрішньо. Наприклад, дізнатися хоча б, скільки нас чекає робочих і вихідних днів, а ще — чи є якісь свята.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

У вересні вже пройшов День Знань, підприємця, Міжнародні дні грамотності та солідарності журналістів, Всесвітній день запобігання самогубств і День українського кіно. Нас ще чекає День рятувальника, фармацевтичного працівника, програміста, машинобудівника та інше.

Але все ж перейдемо до жовтня, коли нас чекатиме 20 робочих днів із загальної кількості (31). Святкових і вихідних, в такому випадку, 11 днів. Довідково, державне свято - День Українського козацтва (День захисника України).

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці, фото: Знай.uа
Українці, фото: Знай.uа

Першого жовтня відзначається Міжнародний день літніх людей. Далі йдуть Міжнародні дні ненасильства, лікаря, архітектора, тварин, вчителів та інше. З 24 по 30 жовтня 2021 року діє тиждень роззброєння, який спрямований на підвищення рівня інформованості та поглиблення питань, пов'язаних з цією темою.

Календар робочих і вихідних днів в Україні - жовтень
Календар робочих і вихідних днів в Україні - жовтень

Нагадаємо, день Іоанна Хрестителя - "мученика" Господнього: чому не можна стригтися і їсти помідори 11 вересня

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук з Океан Ельзи розсекретив людину, якій зобов'язаний усім: колишня дружина Ляля тут ні при чому

Знай.ua писав, Лелека не просто так прилітає в ваш будинок: стародавні повір'я про магію Священної птиці