Стало відомо про жителя Ірландії, якому вдалося встановити досить незвичайний світовий рекорд. Чоловік отримав звання найшвидших рук у світі завдяки цьому.

Справа в тому, що житель Ірландії Шон Мюррей легко за допомогою однієї руки розстебнув 91 бюстгальтер. Йому вдалося це зробити всього за одну хвилину.

Шон Мюррей, фото: вільне джерело
Шон Мюррей, фото: вільне джерело

Роздрібний торговець надав новий сенс бюстгальтеру. Він зумів розстебнути 91 бюстгальтер з подвійним гачком однією рукою в своєму магазині, і побив існуючий світовий рекорд

У цьому йому допомогли добровольці, і в основному це були жінки і манекени.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Бюстгальтери, скріншот: YouTube
Бюстгальтери, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що це вже не перший рекорд, раніше за одну хвилину учаснику вдалося розстебнути всього 56 бюстгальтерів.

Його дружина Марія надала Шону повну підтримку в його унікальному заході зі збору коштів.

Всі гроші, які були зібрані на заході, пішли на кампанію з підвищення обізнаності про рак грудей, і це дуже благородно з його боку.

Чи буде чоловік намагатися потім побити свій же рекорд-поки що невідомо.

Варто відзначити, що в Книзі рекордів Гіннеса досить багато незвичайних рекордів. Ось, наприклад, одному чоловікові вдалося з'їсти за 1 хвилину 9 пончиків з пудрою, і тим самим потрапив в історію.

Нагадаємо, раніше Кішку рознесло до 20 кілограм: живіт розміром з м'яч і світовий рекорд.

Як повідомляє портал Знай.ua Чоловік завів гігантський "гарем", але смерть розлучила їх: 38 дружин і 89 дітей. Чоловік претендував на звання глави найбільшої сім'ї в світі.

Також Знай.uа писав, що Ділили ліжко 80 років: пара пристрасних людей похилого віку встановила неймовірний рекорд.