У Центрі громадського здоров'я України роботодавцям розповіли, як вони можуть захистити своїх співробітників під час пандемії коронавірусної інфекції.

Новий пост з'явився на сторінці Центру в соціальній мережі Facebook.

В першу чергу вони рекомендують вакцинуватися. Якщо штат нараховує понад 50 осіб, які хочуть зробити вакцину, можна записатися на колективну вакцинацію. Всі деталі за посиланням.

За цим посиланням можна знайти всі центри вакцинації, які є в Україні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, не варто забувати про те, що необхідно стежити за чистотою, і робоче місце співробітників повинно бути чистим. Поверхні не забувайте обробляти антисептиками.

Колег потрібно привчити дотримуватися гігієни рук, щоб вони регулярно при необхідності їх мили, або ж використовували антисептики.

Дозатори для дезінфекції повинні стояти на видних місцях.

Про особистий простір працівників забувати також не варто, а відправляючи у відрядження в іншу країну, потрібно спочатку ретельно вивчити правила перебування через сервіс МЗС.

Правила на роботі, фото: Facebook
Правила на роботі, фото: Facebook

"Ваші працівники повинні дотримуватися місцевих обмежень поїздок і відвідувань масових заходів. Якщо працівник відчуває перші ознаки застуди, йому слід залишатися вдома. У разі, якщо під час перших ознак застуди, працівникові необхідно бути на робочому місці, йому потрібно користуватися захисною маскою. Міняти її слід кожні дві години або як тільки маска стає вологою " - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Євросоюз дозволив українцям в'їзд без ПЛР-тестів і вакцинації: куди можна поїхати "голим"

Як повідомляє портал Знай.uа Чехія терміново шукає українських заробітчан: пропонують від 13 до 90 тисяч

Також Знай.uа писав, що Зелене світло заробітчанам і туристам? Європа відкрила кордони для українців, головні правила в'їзду