Скандальновідомий народний депутат України 9-го скликання Ілля Кива встряг у суперечку з групою активістів під стінами Верховної Ради України.

Відповідне відео через якийсь час з'явилося у Мережі. На ньому видно, як Ілля Кива, перебуваючи посеред групи людей, "натхненно" та у властивій йому манері сперечається з іншим чоловіком.

Як виявилося Іллю Киву попросили не матюкатися, оскільки він народний депутат і публічна особистість. Проте, таке прохання викликало в Іллі Киви неабияке обурення.

Ілля Кива, кадр з відео
Ілля Кива, кадр з відео

"Нічого страшного. Я в першу чергу чоловік! Слухай, перепрошую, ти хочеш бл* помудрувати?", - говорить Ілля Кива до свого опонента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Конфлікт закінчився тим, що до групи людей підійшов поліціянт, пробрався крізь натовп до Іллі Киви та попросив того йти на засідання Верховної Ради.

"Ілля Володимирович, йдемо на засідання", - звернувся поліціянт до народного обранця, який вже досить таки розізлився.

"Майстер-клас ввічливості. Під Верховною Радою Ківа поскандалив з чоловіком, який попросив його не матюкатися, оскільки він нардеп і публічна особистість. Схоже, не дійшло.", - йдеться у коментарі Телеграм-каналу "Україна в шоке".

Нагадаємо, гуртожиток спробував заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли у черзі 15 годин. Студентам довелося простояти протягом 15 годин у черзі

Як повідомляв портал "Знай.ua", малайзійці накинулися на українського легкоатлета через "золото" на Паралімпіаді в Токіо: "Ваша мати зелена, а батько - торт". Малайзійці "не пробачили" українському легкоатлету золотої медалі

Також "Знай.ua" писав, Україна на межі виходу з "зеленої" зони карантину: локдауни повертаються. Україна може вийти з "зеленої зони карантину