В ООС розповіли про чоловіка, який кинув звичне життя заради того, щоб захистити свою батьківщину. Вже більше 6 років він стоїть на захисті держави.

Новий пост з'явився на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають не тільки про головні новини з фронту, а й розповідають про героїв, які відстоюють наші з вами кордони.

Ренат досить досвідчених військовий, і щодня завдяки його зусиллям, ми наближаємося до перемоги. У Збройні Сили України чоловік прибув в 2015 році, і почав служить в добровільному батальйоні. До цього він був звичайним будівельником, і розумів, що йому це не подобається, і він не на своєму місці.

З 2019 року захищає землю у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені Івана Виговського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Народився чоловік в Республіці Татарстан, і з самого дитинства живе в Україні з батьками, в місті Лисичанськ. По закінченню школи навчався в місцевому Луганському національному аграрному університеті на спеціальності інженер-будівельник.

Військовий Ренат, фото: Facebook
Військовий Ренат, фото: Facebook

На те, щоб піти служити в ЗСУ вплинуло відразу кілька факторів, але, один виявився вирішальним - Ренат не міг дивитися на те, як агресор намагається захопити його країну.

Військовий Ренат, фото: Facebook
Військовий Ренат, фото: Facebook

З перших днів він відчув всю сутність війни, адже, практично відразу пережив обстріли, поранення, і втрату побратимів. Спочатку був страх з панікою, однак, з часом це стає буденністю.

Чоловік жодного разу не пошкодував про свій вибір: "Тепер я розумію, куди мене кликало серце. Разом з хлопцями ми обов'язково доведемо справу до кінця-перемога буде за нами! По-іншому бути просто не може", - зазначає Ренат.

Військовий Ренат, фото: Facebook
Військовий Ренат, фото: Facebook

Боєць із задоволенням розповідає, що займається легкою атлетикою і велоспортом. Вдома на нашого розвідника з нетерпінням чекає батько, мати і брат Раміль.

Нагадаємо, гуртожиток спробував заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли в черзі 15 годин.

Як повідомляв Знай.uа, на кордоні виявили тіло бійця ДПСУ з вогнепальним пораненням: було всього 24 роки.

Знай.uа писав, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії