Медузи в Азовському морі зірвали пляжний сезон не тільки на українських курортах, а й російським окупантам у Криму. Про це повідомляє The Washington Post, публікуючи відповідне відео.

Зграї медуз з'являються на берегах Азовського моря в Криму, оскільки тепла і суха погода продовжує негативно позначатися на регіоні.

"Глобальне потепління викликає зміну загального водного балансу у всьому вододілі", - розповів виданню Сергій Алемов, науковий співробітник російського Інституту біології Південного моря.

За словами вчених, тепла і суха погода може зробити морську воду ще більш солоною, створюючи ідеальне середовище для розмноження медуз.

"Популяція медуз, ймовірно, залишиться високою через солоної води, що змушує туристів двічі подумати, перш ніж відправитися в море», - пишуть у виданні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«Why is she walking through a sea of jellyfish? Ouch! (Чому вона йде через море медуз? Ой!", "Everything everyone buys effects the environment; use a canteen, recycle, F single use plastic, stop eating red meat (Все, що кожен купує, впливає на навколишнє середовище; використовуйте флягу, переробіть, е одноразовий пластик, перестаньте їсти червоне м'ясо)», «An apocalyptic movie (апокаліптичний фільм)», - коментують побачене читачі.

«Et we continue to pillage the ocean for seafood and fish, creating environmental imbalances that result in die-offs like this one. When will we stop eating animals? (і ми продовжуємо розграбувати океан у пошуках морепродуктів і риби, створюючи екологічний дисбаланс, який призводить до подібних вимирань. Коли ми перестанемо їсти тварин?» ",- запитують інші.

Нагадаємо, що Костянтин Яловий пояснив причини навали медуз у Кирилівці. Аномально велика кількість медуз поблизу Азовського узбережжя може свідчити про серйозні екологічні проблеми.

Як повідомляє портал Знай.ua Україна потопає у смітті, за "чистоту"доведеться заплатити:"у нас немає вибору".Політичний діяч Єгор Фірсов опублікував новий пост, де розповів про важливість сміттєпереробних заводів в Україні.