Не так давно стало відомо про те, що народний депутат України Давид Арахамія захопився діджейством, однак, все ж вирішив відвідати концерт з класичною музикою. Що привело чоловіка до нового хобі.

Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Світське життя", ведучою якого є Катя Осадча. Не можна не відзначити, що після пологів жінки пройшло лише кілька днів, але, вона вже вийшла на роботу.

Катя Осадча зазначила, що була здивована бачити його на концерті Андре Бочеллі, класичної музики, так як він все ж шанувальник чогось більш сучасного. Більш того, він навіть вже виступав в якості діджея, де можна було почути тільки сучасні хіти.

Давід Арахамія, Олександр Санченко - фото з Фейсбук
Давід Арахамія, Олександр Санченко - фото з Фейсбук

Давид Арахамія відповів, що концерт Андре Бочеллі в Києві не кожен день буває, і такою можливістю потрібно скористатися. Йому сподобалося, хоч, і не буде слухати таке кожен день. Раз на рік саме те.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі прозвучало питання стосовно того, що саме його призвело до діджейства, так як на це потрібно багато вільного часу.

Давид Арахамія, скріншот з відео
Давид Арахамія, скріншот з відео

"Я з IT-бізнесу, але коли в Миколаєві відкрив Нічний клуб, там багато було запрошених діджеїв, я у них навчився, у мене пульт такий сучасний, вже два пульта насправді" - розповідає чоловік.

Йому Одного разу навіть запропонували 10 тисяч доларів за виступ на благодійному сеті, але, він відмовився, і все через його політичну діяльність.

Нагадаємо, голова Верховної Ради і права рука Зеленського Дмитро Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани.

Як повідомляв портал Знай.uа, Центральна виборча комісія України визнала актора і добровольця Андрія Шараскіна народним депутатом, який замінить Святослава Вакарчука у Верховній Раді.

Також портал Знай.uа писав, що голова Національної поліції Ігор Клименко включив "зелене світло" повіям