Дві дівчинки народилися сіамськими близнюками - їх розділили в ізраїльській клініці. Про це розповіли у ВВС.

Як повідомляється, унікальна операція з поділу дівчаток, які в процесі розвитку в материнській утробі зрослися в потиличній частині голів, зайняла у хірургів 12 годин.

Після складної операції пара однорічних дівчаток-близнюків, нарешті, змогла дивитися один на одного. Діти успішно перенесли рідкісну операцію з поділу в Ізраїлі, яка проводилася всього 20 разів по всьому світу і вимагала багатьох місяців підготовки.

Протягом підготовчого періоду між головами дівчаток вставляли спеціальні надувні подушки, які потроху збільшували в об'ємі, таким чином розтягуючи шкіру на потилицях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вони дихають і їдять самостійно",-заявив 12-му ізраїльському каналу Ельдад Зільберштейн, глава відділення пластичної хірургії Сороки, після завершення операції.

Нейрохірурги відзначають, що малятка, що народилися в серпні минулого року, відчувають себе нормально. Незабаром вони зможуть відправитися додому.

Раніше повідомляли, раніше мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні".

Як повідомляв Знай, непоправна помилка лікарів коштувала життя матері 4-х малюків: рак повернувся раптово.

Знай писав, незрячий чоловік "побачив" дитину завдяки вишивці: майбутнього батька ощасливила сусідка.