Зустріч із прихильниками на Закарпатті провів екс-прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман. Про це він розповів у відео, яке опублікував на сторінці у Facebook.

У відео він у компанії Євгена Нищука летить у літаку.

«6 тисяч метрів над землею…», - підписав він відеоролик.

«Всією командою «Землі» ми повертаємося з Івано-Франківщини, на Закарпатті провели два дні. Вибачте за шум, я в літаку. Не можна використовувати літак без масок, і це правильно – треба берегти ближніх… У нас попереду дуже багато роботи і пригод…», - розповідає Гройсман у відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Молодці. Гарна команда збирається. Євген Ніщук порядна і чесна людина. Раді за Вас. У Вас , Володимире Борисовичу, все більшає прихильників», «Ви команда з досвідом. Беріть в свої руки все що тільки можна зробити для України. Бо втратимо те за що боролися і віддавали життя», «Хотілось би бачити такий розум та досвід в президентах», «Тільки беріть в команду професійних людей, вже молодих і креативних на дивилися», - пишуть у коментарях українці.

«А в літаку не можна користуватися телефоном, чи "владі" плювати на правила?», «Скільки коштує в гривнях 6 тисяч метрів над землею?», - цікавляться коментатори.

Нагадаємо, Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого". Юлія Мендель готується випустити книгу про роботу з Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Мендель оголила спокусливу частину тіла перед презентацією книги про Зеленського. Дівчина презентувала фото для обкладинки своєї книги.

Також "Знай.ua" писав, українець показав, як Нова пошта виманює гроші: "Аби здерти додатково". Клієнт "Нової пошти" отримав неприємний сюрприз.