АвтоЗАЗ планує налагодити виробництво "урізаного" автомобіля. Буде внесено поправки у комплектацію авто, яке вже випускається, щоб істотно знизити його вартість.

Мова йде про седан "LADA Granta", який вже тривалий час випускають на "ЗАЗ", збираючи з готових машинокомплектів, що виготовляються на російських заводах. Про це повідомляє "Автотема".

У результаті було анонсовано скорочену комплектацію, внісши коригування в "Classic Light", тобто без кондиціонера й аудіосистеми.

Також приберуть антиблокувальну систему коліс і комплекс, що розподіляє гальмівні зусилля, виключать електроприводи регулювання дзеркал, повноцінний обігрів, відкинувши зайві функції.

LADA Granta, фото: АвтоВАЗ
LADA Granta, фото: АвтоВАЗ

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не будуть входити в комплект й протитуманні фари, і ще деякі елементи з дорожчих комплектацій. Передбачається, що після виключення "зайвих" комплектувальних, вартість машини значно знизиться, а саме до 180 тис. гривень.

Зараз в Україні, ціна на "LADA Granta" у досить таки нехитрій комплектації починається від 225,68 тис. гривень. У цьому варіанті встановлено бензиновий двигун, об'ємом в 1,6 літра, і потужністю в 97 кінських сил, який працює в парі з 5-швидкісною "механікою".

АвтоЗАЗ, фото: autotheme.info
АвтоЗАЗ, фото: autotheme.info

Нагадаємо, гуртожиток спробував заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли у черзі 15 годин. Студентам довелося простояти протягом 15 годин у черзі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Малайзійці накинулися на українського легкоатлета через "золото" на Паралімпіаді в Токіо: "Ваша мати зелена, а батько - торт". Малайзійці "не пробачили" українському легкоатлету золотої медалі

Також "Знай.ua" писав, Україна на межі виходу з "зеленої" зони карантину: локдауни повертаються. Україна може вийти з "зеленої зони карантину