Українці напевно найбільші любителі сала в світі. Тому в нашій кухні існує безліч варіацій засолювання сала на будь-який смак. Але пропонуємо вам рецепт засолювання сала перевірений часом, який точно сподобається всім.
Цим рецептом поділилися в Телеграм-каналі "Домашня консервація: варення, заготовки".
Приготування цього сала не займе у вас багато коштів і часу, але його смак точно вас потішить.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВам знадобиться:
- сало
- вода - 1 літр
- кухонна сіль - 1 стакан
- лавровий лист - 3-4 штуки
- перець горошком - за смаком
- ріпчаста цибуля - 1 штука
- часник - 3-4 зубчики
- чорний мелений перець.
Спосіб приготування:
Для початку вкладаємо сало в каструлю, а потім робимо розсіл. Для розсолу на літр води візьміть 1 склянку солі, 3-4 листочка лаврушки, перчик горошком і одну цибулину. Розсіл закип'ятити і через хвилинку заливаємо сало гарячим розсолом. Після цього ставимо його під гніт (під 3-х літрову банку з водою).
Нехай сало стоїть в теплі 3-4 дні. Потім виймаємо з розсолу, обтираємо насухо і натираємо часником давленим і посипаємо перчиком чорним меленим. Зберігати можна в морозилці. Приємного апетиту!
Як повідомляв портал Знай.uа, цибуля в суп і під сальце: як врятувати урожай від гнилі за допомогою сірників. Як за допомогою сірників уберегти цибулю від хвороб і гнилі
Популярні новини зараз
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
Також Знай.uа писав, черви будуть тікати з малини як ошпарені: диво-засіб для порятунку ягід