Органи державної виконавчої служби змусили боржника сплатити 16-річній доньці борг з аліментів. Чоловіку довелося сплатити майже 180 тисяч грн заборгованості, 71 тисячу грн штрафу, а також 18 тисяч виконавчого збору.
Про це повідомляє пресслужба Мін'юсту.
Так, стало відомо, що на виконанні у Калуському відділі державної виконавчої служби з травня 2005 року перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини, починаючи з квітня 2005 року.

Органи державної виконавчої служби змусили боржника сплатити 16-річній, фото Мін'юст
Органи державної виконавчої служби змусили боржника сплатити 16-річній, фото Мін'юст

Після цього державний виконавець вніс боржника до Єдиного реєстру боржників та наклав арешт на його майно та рахунки. Окрім цього, боржнику обмежили право виїзду закордон, право на керування транспортними засобами та право на користування зброєю.
За допомогою цих обмежень за минулий тиждень органи державної виконавчої служби стягнули з боржників 124,8 млн грн аліментів. З них 27,9 млн грн проблемної заборгованості, яка стягнута державними виконавцями завдяки застосуванню до боржників встановлених законом обмежень.

Нагадаємо, "пакунок малюка" або гроші? У Мінсоцполітики розповіли про отримання держдопомоги без 30-денної черги
Як повідомляв портал "Знай.ua", безробітні, студенти і мами в декреті зможуть отримати допомогу від Мінсоцполітики: кому доплатять від 25% до 100%.