Російський блогер вирішив хайпонуть і влаштував смертельно небезпечний заїзд на авто – зовні. Відповідне відео він опублікував у своєму профілі в Instagram.

Дивна витівка сталася на дорозі в Сочі: горе-блогера прив'язали скотчем до машини і прокотили по трасі на швидкості 180 кілометрів на годину.

Відео смертельно-небезпечного заїзду молодика вже зацікавило місцевих правоохоронців. Вони повідомили, що проводять перевірку за фактом інциденту.

До речі, це не перший випадок, коли заради лайків і переглядів блогери наражають своє життя на небезпеку подібним чином. Раніше в Москві зафіксували на відео Автомобіль Bentley, на даху якого їхала прив'язана дівчина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Наступний челендж - не позбутися прав", "А ми, індики, думали, що його волочили прямо по асфальту. Але такий варіант теж ризиковий. Ще не відомо, чи варто овчина...", "Ще одні хайпа захотіли... яка нудьга для деградантів«, "До поїзда ще треба його прив'язати на мотузку ззаду, весело буде", "Сподіваюся, наступного разу він себе прив'яже до КАМАЗу і його бухий друг буде за кермом", - пишуть в коментарях до відео глядачі.

Раніше повідомляли, школа тільки почалася, а вчителі вже сиві: маленький велосипедист влаштував екстремальне 1 вересня.

Як повідомляв Знай.uа, у гімназії з поглибленим вивченням мов зробили смішну помилку в простому англійському слові: поліглоти на мінімалках.

Знай.uа писав, Ані Лорак відправила дочку в елітну Московську гімназію: 365 тисяч на рік.