Київський школяр оригінально відзначив День Знань. Відео з'явилося в телеграм-порталі Україна в шоці.

Як відомо 1 вересня - День Знань, генезис якого йде з періоду СРСР. Саме в цей день починається навчальний рік у більшості країн пострадянського простору. Незважаючи на те, що цей день завжди робочий, в школах він супроводжується урочистим святкуванням і лінійками.

Шкільна лінійка, скріншот
Шкільна лінійка, скріншот

Однак у школі номер 212 Деснянського району Києва на вулиці Курчатова. Там місцевий учень вирішив вразити всіх оригінальністю. Він зістрибнув на велосипеді з козирка над входом до школи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Юний екстремал підготувався до трюку, одягнувши перед цим шолом на голову. Він витягнув велосипед на козирок через вікно на другому поверсі, трохи проїхав і направив велосипед на шкільний ганок.

На жаль, він звалився на асфальт. На відео можна побачити, що після падіння на землю він зміг встати.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадаємо, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.