Як відомо, 1 вересня відзначається День Знань. Школярі вже вирушили до навчального закладу, а експерти розповіли, що стало головним трендом одягу на свято.

Новий сюжет вийшов в ефірі ТСН, і вже опублікований на YouTube-каналі, де розповіли про всі нюанси навчання під час пандемії, а також розповіли про головні тренди.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Як повідомляється, через поширення коронавірусної інфекції, батьків до школи, на лінійку пускати не будуть. Для цього у них повинен бути сертифікат про вакцинацію, або ж негативний результат тесту.

Трендом цього року, як і практично завжди, стали вишиванки. Зараз вони є на будь-який смак і за різними цінами. Дозволити може собі практично кожен - від 200 гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: скріншот з відео
Фото: скріншот з відео

Зараз вишиванка в гардеробі школярів як базовий одяг, адже, це не тільки красиво, але і практично.

Фото: скріншот з відео
Фото: скріншот з відео

Магазини також підготувалися заздалегідь, і почали робити вишиванки до Дня знань давно, як і батьки, які ходили на шопінг ще кілька місяців тому. Існують різні малюнки і їх форми. Від класичної, до сучасних рішень. Дизайнер каже, що однаковий одяг у дорослих і дітей вже не стильно, а на лінійці головна дитина, тому все краще йому.

Фото: скріншот з відео
Фото: скріншот з відео

Також, вона радить з'єднувати різних кольорів вишиванки. Виглядає дуже стильно і сучасно, і в школі обов'язково оцінять таке вбрання.

Нагадаємо, раніше По Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду

Як повідомляє портал Знай.ua Індію "пожирає" спалах коронавірус, тіла спалюють прямо на вулиці: "більше крематоріїв..."

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.